Ami Hasan

Liberan viikon vieras Ami Hasan on hasan & partners Groupin hallituksen puheenjohtaja. Ryhmään kuuluu Helsingissä luova mainostoimisto hasan & partners, asiakkuusymmärrystoimisto Frankly Partners, viestintä- ja PR-yksikkö hasan Comms sekä videotuotantoyksikkö hasan Motion. Tukholmassa ryhmän toimistot ovat hasan & partners ja maailmanluokan digitoimisto Perferct Fools, jolla on toimisto myös Amsterdamissa. Ami on omasta mielestään tehnyt jo aikoja sitten liian pitkän uran markkinointialalla, muttei oikein keksi Helsingissä muutakaan tekemistä.

Lue lisää...


Kolme keskustelua Suomesta

Suomen ongelma on, että talous menee huonosti. Rahat ei riitä sopuisaan jakamiseen. Siksi tulee riitaa. Jotta voisi tarjota ratkaisua, pitäisi tietää, mikä on ongelma ja mistä se johtuu. Jos ongelmalla on monta syytä tarvitaan monta ratkaisua. Suomen ongelmista voi keskustella kolmen selitysmallin kautta: tapahtumat, rakenteet ja puhti. Ne eivät sulje pois toisiaan, kaikki voivat samanaikaisesti olla tosia.

Lue lisää...


Sirkka Hämäläinen

Liberan viikon vieras KTT Sirkka Hämäläinen on ekonomisti ja Suomen pankin entinen pääjohtaja (1992-1998). Hämäläinen toimi Euroopan keskuspankin johtokunnan jäsenenä 1998-2003, ja vuonna 2014 hänet nimitettiin Euroopan pankkivalvontaviranomaisen valvontaneuvoston jäseneksi. Hämäläinen on Suomen Kansallisoopperan Säätiön hallituksen puheenjohtaja.

Lue lisää...


Kaikki mitä olet halunnut tietää eurokriisistä -keskustelutilaisuus 8.10.2015

Tervetuloa Ajatuspaja Liberan KAIKKI MITÄ OLET HALUNNUT TIETÄÄ EUROKRIISISTÄ -keskustelutilaisuuteen torstaina 8.10.2015 klo 16.00 – 18.00 Economicum-rakennuksen luentosalissa (Arkadiankatu 7, 2. kerros). Torstain tapahtumaa voi seurata osoitteessa www.istv.fi ja keskusteluun voi osallistua Twitterissä ja Liberan oman viestiseinän kautta, osoitteessa www.libera.fi/viesti. Tähän kokoamme myös puhujien taustamateriaalia, johon voi vapaasti tutustua ennen torstaita. Kaikki torstain materiaali jaetaan myös kotisivuillamme jälkikäteen. #eurosemma @Liberafi

Lue lisää...


Kaikki mitä olet halunnut tietää eurokriisistä -materiaali

Tästä löydät Kaikki mitä olet halunnut tietää eurokriisistä -keskustelutilaisuuden esitykset ja taustamateriaalit.

Lue lisää...


Hyvinvointivaltion kypsyneet hedelmät

Paneelikeskusteluissa on mukana hyvin älykkäitä ihmisiä, joiden ei ole tarkoituskaan löytää keskustelun kautta yhteistä viisautta ongelmien helpottamiseksi. Keskustelujen tarkoituksena näyttäisi olevan voittajien ja häviäjien etsintä.

Lue lisää...


Lari Raitavuo

Liberan viikon vieras Lari Raitavuo on yrittäjähenkinen nuori, "jolla 22 vuotta taisi tulla täyteen tänä vuonna". Larin tausta lepää perheyrityksessä, EM Groupissa, mutta suurimman palon tekemiseen hän sai Nuori Yrittäjyys ry:n Vuosi yrittäjänä -ohjelmasta, jota kävi Suomen Liikemiesten Kauppaopistossa vuosina 2010-2011. Käytännön tekeminen ja oppiminen olivat Larin juttu. Tällä hetkellä hän toimii kiinteistöalalla ja on innokas oppimaan uutta ja on myös "avoin kaikelle uudelle".

Lue lisää...


Juha vai Jean-Baptiste Sipilä?

Kärkihankkeita valtion tuella talouden elvyttämiseksi, panostusta opetukseen ja innovaatioihin, viennin edistämistä, kilpailukyvyn terävöittämistä, tieverkon kunnostusta, valtionvelan hallintaa, näistä löytyvät Sipilän hallitusohjelman keskeiset elementit. Uutta taloudellista ajattelua vai vanha kuningasajatus uusissa vaatteissa?

Lue lisää...


Puhe, joka pääministerin olisi pitänyt pitää

Mitä Sipilän olisi pitänyt sanoa.

Lue lisää...


Lasse Pipinen

Liberan viikon vieras on viestinnän pitkän linjan ammattilainen Lasse Pipinen, joka aloittaa Liberan operatiivisena johtajana 2.11.2015. Lasse on aikaisemmim työskennellyt viestinnän erilaisissa tehtävissä Suomessa ja Saksassa vastaten mm. Helsingin kaupungin viestinnästä saksankielisessä Euroopassa. Viestinnän konsulttina viestinnän strateginen ja liiketaloudellisen roolin korostaminen ovat olleet pääosassa. Organisaation tiedonsiirto, viestintä ja sillä ohjaaminen painottuivat työssä kokoomuksen viestintäpäällikkönä ja nyt, ennen Liberaa hasan & partnersilla karttuivat asiantuntemus integroidusta markkinointiviestinnästä ja muutoksenhallinnasta viestinnällä.

Lue lisää...