Podcast

Liberacast – Libera ja liberalismi vuonna 2020

Libera_Lasse_Tere

Onko markkinaliberaalilla ollenkaan sydäntä? Kuka oikeasti ajaa köyhän ja vähäosaisen asiaa? Onko puolueiden politiikassa mitään liberaalia? Näihin kysymyksiin saadaan vastaus jälleen henkiin herätellyssä podcastissa.

Tässä lämmittelyjaksossa sisältöjohtajamme Tere Sammallahti ja toiminnanjohtaja Lasse Pipinen pohtivat liberalismia, purkavat siitä rakennettuja myyttejä, käyvät läpi Liberan vuoden 2020 suunnitelmia ja piiskaavat eduskuntapuolueita kohti liberaalimpaa ajattelua.

Podcast

Äänimedian paluu! Podcasteissa puhutaan pitkän kaavan mukaan taloudesta, yrittäjyydestä, yhteiskunnasta ja muista liberaaleja ihmisiä kiinnostavista aiheista.

Tietoa kirjoittajista

Sammallahti Tere

Tere Sammallahti

Tere on vapautta rakastava kansalaisvaikuttaja, some-asiantuntija ja kokoomus-poliitikko. Hän toimi Liberan sisältöjohtajana vuosina 2019-2020.

Pipinen Lasse

Lasse Pipinen

Toiminnanjohtaja

+358 50 341 1611

Toiminnanjohtaja Lasse Pipinen on johtanut Liberan operatiivista toimintaa syksystä 2015. Hän on aiemmin suunnitellut ja johtanut viestintää ja liiketoimintaa Suomessa ja Saksassa mm. vastaten Helsingin kaupungin viestinnästä saksankielisessä Euroopassa. Lasse on myös Suomalaisen barokkiorkesterin hallituksen varapuheenjohtaja.

single.php