Ajankohtaista

Etsimme sisältöjohtajaa

Libera_planssi

Ajatuspaja Libera edistää yksilönvapauksia ja vastuuta, vastuullista markkinataloutta, vapaata yrittäjyyttä ja vapaata kansalaisyhteiskuntaa.

Etsimme niille puolestapuhujaa ja ratkaisukeskeistä edistäjää. Sisältöjohtajana ei tarvitse alistua konsensukseen, vaan paremman huomisen rakentamiseen saa suhtautua ennakkoluulottomasti ja rohkeasti raja-aidoista välittämättä. Me Liberassa esitämme ratkaisuja ja jätämme marinan muille.

Ajatuspajaa ei olisi olemassa ilman sisältöjä, jotka kehittävät ihmisten ajatuksia ja tarjoavat tietoa päätöksenteon tueksi. 

Sisältöjohtajan tärkein tehtävä on sisällön tuottaminen, tarvittavan tutkimusmateriaalin hankkiminen sekä niihin liittyvien projektien ja yhteistyösuhteiden hallinta ja vaaliminen. Sisältöjohtaja myös edustaa Liberaa yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Tulevana sisältöjohtajana olet inhimillinen ja tarkkanäköinen ajattelija. Kynäsi on terävä ja esiintymisesi innostavaa sekä sivistävää. Ymmärrät yhteiskunnallisten oivalluksien päälle sekä arvostat todennettavaa tietoa. Tulet hyvin ihmisten kanssa toimeen, kannat vastuuta ja osaat saattaa asioita maaliin.

Toivomme sinulta monipuolista työkokemusta. Koulutuksen osalta arvostamme niin tohtoreita kuin elämänkoulun käyneitä. Eduksesi hakiessa on laaja ja analyyttinen kansantalouden ymmärtäminen, myönteinen suhtautuminen teknologiaan, edistykseen ja yrittämiseen.

Olemme ensisijassa kiinnostuneita ajatuksistasi ja siitä mitä voimme yhdessä tehdä.

Me olemme ajatuspaja, jossa työnteon vapaudet ja vastuut kohtaavat – tuloksenteko, hauskanpito sekä yhteiskunnallinen vaikuttaminen lyövät kättä.

Toivomme hakemuksia pian; aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan 30.11.2020 umpeutumista. Laitathan hakemukseesi mukaan ansioluettelon sekä palkkatoiveesi.

Hakemukset vastaanottaa ja lisätietoja tehtävästä ja Ajatuspaja Liberasta antaa toiminnanjohtaja Lasse Pipinen (lasse.pipinen@libera.fi, 0503411611).

Ajankohtaista

Kommentoi

2 kommenttia artikkeliin Etsimme sisältöjohtajaa

  1. realisti sanoo:

    Hyvä läppä tämä työnhakuilmoitus. ”Me Liberassa esitämme ratkaisuja ja jätämme marinan muille.”
    Liberahan ei ole koskaan tehnyt mitään muuta kuin marissut erinäisistä asioista, vedoten heidän epämääräiseen logiikkaansa ”vapaudesta”, jota ei liberan mukaan ole ollut koskaan missään tarjolla.

  2. Julle sanoo:

    Joko jo on sveitsiläisen koulukunnan oikeisto-liberaalin vuoro?

single.php