Ajatuspaja Libera hakee toiminnanjohtajaa

Ajatuspaja Libera hakee toiminnanjohtajaa.

Toiminnanjohtaja asettuu liberalaisten nimekkääseen joukkoon yksilönvapauden, vapaan yrittäjyyden, vapaiden markkinoiden ja vapaan kansalaisyhteiskunnan edistäjänä. Emme alistu konsensukseen ja suhtaudumme ennakkoluulottomasti paremman huomisen rakentamiseen. Esitämme ratkaisuja; marinan jätämme muille.

Toiminnanjohtajana työnkuvaasi kuuluvat ajatuspajan johtaminen, sisällön tuottaminen, varainhankinta, säätiön talous sekä media- ja yhteiskuntasuhteet. Olet hakemamme henkilö, jos olet inhimillinen ja tarkkanäköinen ajattelija, hyvä kirjoittaja ja innostava esiintyjä. Tulet hyvin erilaisten ihmisten kanssa toimeen, kannat vastuuta ja osaat saattaa asioita maaliin.

Ison plussan saat kansantalouden ymmärtämisestä, myönteisestä suhtautumisesta teknologiaan ja kehitykseen, yrittäjähenkisyydestä, innovatiivisuudesta ja kielitaidosta. Toivomme sinulta monipuolista työkokemusta. Koulutuksen osalta arvostamme niin tohtoreita kuin elämänkoulun käyneitä. Olemme ensisijassa kiinnostuneita ajatuksistasi ja siitä mitä voimme yhdessä tehdä.

Tarjoamme sinulle virikkeellisen työpaikan Suomen ainoassa itsenäisessä ajatuspajassa. Toiminnanjohtajana saat työpariksesi operatiivisen johtajan ja raportoit hallitukselle. Aloitusajankohta on neuvoteltavissa.

Hakemukset palkkatoiveineen sekä ansioluetteloineen voi lähettää 6.10.2017 klo 16 mennessä osoitteeseen elina.lepomaki@libera.fi.

Kysymyksiin vastaavat hallituksen puheenjohtaja Elina Lepomäki (045 144 4114) ja väistyvä toiminnanjohtaja Heikki Pursiainen (040 706 8267).

Libera on vuonna 2011 perustettu puoluepoliittisesti sitoutumaton ja itsenäinen ajatuspaja, joka tukee ja edistää yksilönvapautta, vapaata yrittäjyyttä, vapaita markkinoita ja vapaata yhteiskuntaa.

Toimintamme koostuu julkaisu- ja tiedotustoiminnasta, tutkimuksesta ja runsaista yhteiskunnallisista kannanotoista. Liberan tunnusmerkkinä on alusta asti ollut avoin ja kansantajuinen keskustelu.

Libera on yleishyödyllinen ja toiminnallinen säätiö. Rahoituksemme on yksityistä. Lahjoittajamme koostuvat yksityishenkilöistä, säätiöistä ja yrityksistä. Libera ei vastaanota julkista rahoitusta eikä tee konsulttitoimeksiantoja. Merkittävä osa Liberan vaikuttavuudesta syntyy vapaaehtoistyönä.

Toimimme puhtaasti lahjoitusvaroin.

Tue Liberaa