EHDOKASESITTELY: ATTE KALEVA

EHDOKASESITTELY: ATTE KALEVA

attekalevaKunta:Espoo

Ikä:36

Puolue:Kokoomus

Oma esittely:

Olen koulutukseltani sotatieteiden maisteri ja kapteeni evp. Tuon eduskuntaan johtajuutta ja valmiutta kohdata kriisejä. Asiantuntemukseni kautta edistän isänmaan turvallisuutta.
Haluan parantaa Suomen maanpuolustuksen toimintaedellytyksiä ja ulkopoliittista asemaa luomalla Suomelle uskottavan maanpuolustuskyvyn myös Venäjän silmissä. Tarvitsemme jatkossakin oman armeijan, mutta yksin ei pidä jäädä. Siksi kannatan Nato-jäsenyyttä.
Menestyksemme perusedellytys on talouden kasvu ja sitä kuristavaa byrokratiaa on purettava. Uusien työntekijöiden palkkaaminen on pienyrittäjälle kohtuuton riski, työllistämisen pitää olla joustavaa ja työn tekemisen aina kannattavaa. Työn verotusta ei voi enää kiristää.
Luonnonvarojen vastuullinen hyödyntäminen on kilpailuetumme. Ympäristöä ja luontoa on suojeltava ja niistä on pidettävä huolta. Vastuullinen ekologisuus ei ole kestävän taloudellisen kasvun vastakohta.
Maailman parhaimpiin lukeutuva koulutusjärjestelmä on perusta kilpailukyvyllemme ja sen globaalia arvostusta kannattaa hyödyntää.

Kommentti

Pohdin monen kysymyksen kohdalla olenko täysin vai vain jokseenkin samaa mieltä. Päädyin useimmassa hetken miettimisen jälkeen jokseenkin samaa mieltä olemiseen, mutta en silti koe itseäni keskustalaiseksi! Ehkä asevelvollisuuteen perustuvan järjestelmän kannattaminen riitti sysäämään minut ulos oikeistolaisesta viiteryhmästä, jonne itse itseni asemoin.

Toimimme puhtaasti lahjoitusvaroin.

Tue Liberaa

Toimimme puhtaasti lahjoitusvaroin.

Tue Liberaa