Ehdokasesittely: Elias Erämaja

Ehdokasesittely: Elias Erämaja

eliasKunta:Loviisa

Ikä:26

Puolue:Kokoomus

Oma esittely:

Olen Loviisasta kotoisin oleva ekonomisti ja kaupunginvaltuutettu. Tällä hetkellä työskentelen Palvelualojen työnantajilla Helsingissä ja toimin kaupunginvaltuuston varapuheenjohtajana Loviisassa. Olen ollut jo pitkään mukana vaikuttamassa yhteiskunnallisiin asioihin. Tieni on vienyt opiskelijakuntatoiminnasta kaupunginvaltuustoon ja kaupunginhallitukseen — työelämässä Kelan tilasto-osastolta Suomen Pankkiin ja YK-tehtäviin New Yorkissa. Kokoomuksessa olen toiminut Uudenmaan Kokoomuksen varapuheenjohtajana. Talouden ja yhteiskunnan toiminnan ymmärtäminen on kiehtonut minua aina. Olen opiskellut taloustiedettä Helsingissä ja Hongkongissa sekä seurannut aitiopaikoilta talous- ja sosiaalipolitiikan kansallista ja kansainvälistä toimeenpanoa. Nyt haluan vaikuttaa eduskunnassa. Uskon käytännönläheiseen vaikuttamiseen — politiikkaan, joka perustuu faktoihin. Minulla on yksi päämäärä: intohimoni on rakentaa toimivampaa Suomea. Olen ehdolla tosissani.

Kommentti

Nämä vaalit ovat talousvaalit. Suomen talouskasvusta on hukattu vuosikymmen, kuluttajien ostovoima heikentyy edelleen ja ihmisten usko tulevaisuuteen on romahtanut. Maailma on muuttunut, mutta Suomi elää pysähtyneisyyden tilassa. Muutos on kuitenkin mahdollinen.

Työnteosta ja työn teettämisestä on tehtävä kannattavaa aina ja kaikissa tilanteissa. Kakku tulee ensin leipoa ennen kuin sitä voidaan jakaa.

Minä uskon avarakatseiseen ja kansainväliseen Suomeen, jossa päätöksenteko perustuu tutkittuun tietoon, eikä eturyhmäajatteluun. Minä uskon edistykselliseen Suomeen, jossa ihmisillä ja yrityksillä on vapauksia toteuttaa unelmiaan, sillä sääntelyllä vain tapetaan luovuuden siemenet.

Vaalit ovat valinta ja nyt on mahdollisuutesi seistä arvojesi takana. Onnistuneella lainsäädännöllä ja talouspolitiikalla luodaan ihmisille valmiudet rakentaa omannäköistään onnea ja yrityksille puitteet pärjätä kansainvälisessä kilpailussa. Vain yrittäjyydellä ja työnteolla luodaan Suomeen hyvinvointia.
Koska maailma on muuttunut, on myös politiikan muututtava. Suomella on vain yksi suunta ja se on eteenpäin. Päätös on sinun käsissäsi.

Elias Erämaja
Ekonomisti, kaupunginvaltuutettu
nro. 296

Toimimme puhtaasti lahjoitusvaroin.

Tue Liberaa

Toimimme puhtaasti lahjoitusvaroin.

Tue Liberaa