Julkaisut

Liberan julkaisuihin kuuluvat ajankohtaispuheenvuorojen ja Rautalankatalous-sarjakuvan lisäksi analyysit ja raportit. Liberan analyysit ja raportit ovat ladattavissa ilmaiseksi pdf-muodossa kotisvuiltamme. Mikäli olet kiinnostunut analyysien ja raporttien painetuista versioista, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@libera.fi.

Toimivat työmarkkinat – olipa tulevaisuus millainen tahansa

Raportissa kuusi eri puolueen edustajaa avaavat ajatuksiaan tulevaisuuden työmarkkinoista ja -elämästä. Pohjaksi kirjoittajille Libera on yhdessä tulevaisuustutkija Ilkka Halavan kanssa laatinut kysymyksiä, joiden avulla kirjoittajat Hanna Sarkkinen (vas.), Mikko Kärnä (kesk.), Mikkel Näkkäläjärvi (sdp), Antti Vesala (kok.), Elina Moisio (vihr.) ja Ville Vähämäki (ps.) pohtivat tarvittavaa politiikka ja lainsäädäntöä suomalaisen työmarkkinatilanteen ja -rakenteiden parantamiseksi. Julkaisemme kirjoitukset kommentteineen noin viikon välein.

Perustuslakiraportti

Profeettavallasta perustuslakituomioistuimeen – kenen pitäisi tulkita perustuslakia ilmestyi perjantaina 14.10. Ajankohtainen ja tärkeä perustuslakipuheenvuoro julkaistaan verkossa kolmessa osassa.

Synkät ajat Suomessa

Ajatuspaja Libera julkaisi Ulpu Iivarin, JuhanaVartiaisen, Tuomas Murajan, Reetta Rädyn, Kim Väisäsen, Lilja Tammisen ja Olli Muuraisen kirjoittaman raportin...

Toimimme puhtaasti lahjoitusvaroin.

Tue Liberaa