Julkkariwebinaari: Kolme piristysruisketta Suomelle

Suomi tarvitsee talouteensa piristysruiskeita. Niitä on päätöksentekijöille julkaistavassa raportissa tarjolla kolme: pääomiin, työmarkkinoihin ja verotukseen.

Suomi on koronan jäljiltä edelleen alisuorittaja. Me emme saa edes pandemian jäljiltä talouttamme yhtä hyvään vauhtiin kuin Saksa, Ruotsi ja vaikkapa Tanska. Ostovoimassa kamppailemme entisten neuvostomaiden kanssa samassa kategoriassa.

Jotain on siis taloudessa tapahduttava, jotta päämien tuottavuus, työmarkkinoiden ajassa eläminen ja verotus tukevat ihmisten omaa halua rakentaa parempaa tulevaisuutta. Kotitalouksien kykyä kasvattaa vaurautta pohjoismaiden peränpitäjästä sellaisille sijoille, että meillä on varaa hyvinvointivaltioon, jossa kestävyysvaje ja valtion velanotto eivät ole aivan jokapäiväisiä puheenaiheita.

Julkaisutilaisuudessa raportin kirjoittajat Björn Wahlroos, Janne Juusela ja Anders Adlercreutz avaavat ajatuksiaan suomalaisen talouden parannuskeinoista. Tilaisuus järjestetään webinaarina Meet-sovelluksessa, tulkaa langoille!

Google Meet

single-ok_event.php