Anteeksi kuinka?

”Viestintäviraston päätös, ettei Yle saa näyttää lottoarvontaa on kansalaisten ja yhteiskunnan kannalta järjetön linjaus. Lottoarvonnan näyttäminen on mielestäni julkista palvelua.”

Paavo Arhinmäki Facebookissa 14.5.2013

Toimimme puhtaasti lahjoitusvaroin.

Tue Liberaa

Yksi kommentti artikkeliin “Anteeksi kuinka?

  1. jamppa sanoo:

    Veikkaus Oy:n -siis yksityisen yrityksen, yrityksen jolla on oma hallitus- arpajaisten näyttäminen ei mitenkään ole julkisen palvelun tehtävä! Se ei toki estä, etteikö kyseistä arvontaa voitaisi näyttää Yleisradio Oy:n kanavilla. Eikä tässä ole kyse mistään julkisen palvelun mandaatista, vaan siitä, että ohjelmassa on räikeää mainontaa yrityksen palveluille. Julkisen palvelun tehtävä ei myöskään ole näyttää mitään urheilutapahtumia. Mutta tämäkään ei estäisi esim jääkiekon televisiointia Ylen kanavilla.
    Se, että oikein ministerin mielestä jokin asia on niin tai näin on yksittäisen ihmisen yksittäinen mielipide, joka meillä on jokaisella. Se, että ministeri käyttää ”julkinen palvelu” tai muita buzz word termejä tässä osoittaa että Arhinmäki ei tiedä asiasta yhtään mitään. Tässä EI ole kyse julkisesta palvelusta vaan mainonnasta!

Kommentoi

Toimimme puhtaasti lahjoitusvaroin.

Tue Liberaa