Podcast

Yleinen tasapaino – hyvinvointiyhteiskunta

Yleinen tasapaino – hyvinvointiyhteiskunta

Työstä, holhoamisesta, vastuusta, yhteiskunnasta, hyvinvoinnista, reiluuudesta, arvonmuodostuksesta ja muista meitä kaikkia suomalaisia koskevista aiheista podcastissa puhuvat professori Heikki Hiilamo, kirjailija ja kulttuurintutkija Jari Ehnrooth ja Liberan toiminnanjohtaja Heikki Pursiainen.

Podcast

Äänimedian paluu! Podcasteissa puhutaan pitkän kaavan mukaan taloudesta, yrittäjyydestä, yhteiskunnasta ja muista liberaaleja ihmisiä kiinnostavista aiheista.

Kommentoi

Yksi kommentti artikkeliin Yleinen tasapaino – hyvinvointiyhteiskunta

  1. Antti sanoo:

    Ehnrooth maalaa niin isolla siveltimellä, että väitteille on lähes mahdotonta esittää sen enempää perusteluja kuin vasta-argumentteja. En ole lukenut hänen kirjaa, mutta keskustelun perusteella hänen ajatuksensa vaikuttaa yhtä jäsentyneeltä kuin yhteiskuntatieteiden kandidaatin; vapaata tajunnanvirtaa ja merkityksetöntä sanahelinää.

    Heikit yrittävät tarttua näihin ajatuksen tynkiin kuin turhautuneet opettajat.

single.php