Ajankohtaista

Anne Berneristä Libera säätiön hallituksen jäsen

– Ajatuspaja Libera haluaa herättää yhteiskunnallista keskustelua perinteisen politiikan ulkopuolelta

– Liberan toiminnassa mukana myös Gustav von Hertzen, Paavo Hohti ja Markku Pohjola

Vallila Interiorin toimitusjohtaja ja Perheyritysten liiton entinen hallituksen puheenjohtaja Anne Berner aloittaa Libera säätiön hallituksessa.

Libera on kotimainen ajatuspaja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka ei ole sidosryhmiin tai etujärjestöihin kytköksissä. Liberan tarkoituksena on herättää ja rohkaista kansalaisia yhteiskunnalliseen keskusteluun ja edistää heidän yhteistä etuaan tasavertaisesti.

– Libera pyrkii vaikuttamaan kansalliseen keskusteluun ja tuomaan siihen uusia näkökulmia ja aitoja ratkaisuja. Liberan tarkoituksena on kääntää poliittinen ja yhteiskunnallinen keskustelu suuntaan, jonka uskomme olevan oikea, sanoo Liberan hallituksen jäsen Anne Berner.

– Liberassa voin jatkaa niiden asioiden puolesta puhumista, jotka ovat minulle tärkeitä: yrittäjyys, omistajuus, vapaa markkinatalous ja luottamus. Mielestäni on hienoa, että Libera on aidosti riippumaton taho, jonka tavoitteena on yhteiskunnan ilmapiirin muokkaaminen, jatkaa Berner.

Libera on vuorineuvos Gustav von Hertzenin ja Petri Kajanderin toukokuussa 2011 perustama säätiö.

– Libera on itsenäinen ja ei-poliittinen toimija, joka tukee ja edistää yksilönvapautta, vapaita markkinoita, vapaata yrittäjyyttä ja vapaata yhteiskuntaa, kertoo Liberan hallituksen puheenjohtaja Gustav von Hertzen.

– Anne Berner on merkittävä voimavara Liberalle. Uskomme, että hänen kokemuksensa ja tarmonsa vievät Liberan hankkeita ja toimintaa eteenpäin ja saattavat ne laajemman yleisön tietoon, jatkaa von Hertzen.

Liberan hallituksen jäsenet puheenjohtaja Gustav von Hertzenin ja Anne Bernerin lisäksi ovat hallituksen varapuheenjohtaja professori Paavo Hohti, Merja Bäckman sekä Liberan toiminnanjohtaja Petri Kajander. Liberan toiminnassa ovat mukana myös Nordean entinen varakonserninjohtaja Markku Pohjola ja hallitusammattilainen Olli Riikkala.

– Liberan toiminta on yksityishenkilöiden, yksityisten yritysten, yhteisöjen ja säätiöiden tuen ja lahjoitusten varassa eli Libera ei vastaanota verotuksella kerättyä julkista tukea tai rahoitusta, kertoo Liberan perustaja ja toiminnanjohtaja Petri Kajander.

Libera harjoittaa ajatuspajatoiminnan lisäksi kustannustoimintaa omistamansa Eetos kustannuksen kautta. Eetos kustannukselta on ilmestynyt kuukausi sitten suomeksi Philipp Baguksen teos Euro eksyksissä, joka valottaa eurokriisin taustoja.

Libera säätiö
Libera on itsenäinen, ei-poliittinen ja riippumattoman kotimainen ajatuspaja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja. Libera tukee ja edistää yksilönvapautta, vapaita markkinoita, vapaata yrittäjyyttä ja vapaata yhteiskuntaa. Libera ei ole kytköksissä sidosryhmiin tai etujärjestöihin eikä se vastaanota julkista tukea tai rahoitusta. Libera on yleishyödyllinen toiminnallinen säätiö, joka on perustettu toukokuussa 2011. Libera harjoittaa myös kustannustoimintaa omistamansa Eetos kustannuksen kautta. 
www.libera.fi
www.eetoskustannus.fi
http://www.facebook.com/liberasaatio
http://www.facebook.com/eetoskustannus

Ajankohtaista

single.php