Blogit

Libera ja Eetos kustannus Helsingin kirjamessuilla!

Eetos kustannuksen messuosasto (6a93) Helsingin kirjamessuilla.

Libera ja sen tytäryhtiö Eetos kustannus osallistuvat Helsingin kirjamessuille 25.-28.10.2012. Eetos kustannuksella on oma osastonsa (6a93) heti Messukeskuksen Eteläisen sisäänkäynnin alussa, infotiskiä vastapäätä.

Kirjamessuilla on saatavilla kaikki Eetos kustannuksen tähän asti julkaisemat kirjat edullisin tarjoushinnoin. Myös Eetoksen verkkokaupassa kaikki tuotteemme ovat messujen ajan -20 % erikoistarjouksessa alennuskoodilla MESSUT20.

Sunnuntaina messuosastollamme vierailee professori James Tooley, Kukoistava puu -kirjan kirjoittaja. Tooley on tavattavissa klo 15 alkaen. Klo 16.30 häntä haastatellaan myös yleisön edessä Akateemisen kirjakaupan messuosastolla.

Tavataan kirjamessuilla!

Blogit

Liberan blogiin kirjoittavat eri alojen asiantuntijat tai muuten vain mielenkiintoiset henkilöt. Blogit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivätkä välttämättä edusta Liberan virallista kantaa.

single.php