Blogit

Liberalle uusi hallitus ja toiminnanjohtaja

Liberan uusi toiminnanjohtaja on Kristina Pentti.

Libera-säätiö on valinnut hallituksensa uudeksi puheenjohtajaksi Vallila Interior Oy:n hallituksen puheenjohtajan, KTM Anne Bernerin. Liberan hallitukseen valittiin uusiksi jäseniksi KTT Anne Brunila, professori Saku Mantere sekä KTT Björn Wahlroos. Libera-säätiön perustaja, vuorineuvos, DI Gustav von Hertzen jatkaa hallituksen jäsenenä.

Säätiön uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu KTM, VTK Kristina Pentti ja sen tutkimusjohtajaksi 1.3.2013 lähtien DI, KTM Elina Lepomäki. Säätiön entinen toiminnanjohtaja ja sen toinen perustaja, KTM Petri Kajander siirtyy säätiön ulkopuolisiin tehtäviin.

Blogit

Liberan blogiin kirjoittavat eri alojen asiantuntijat tai muuten vain mielenkiintoiset henkilöt. Blogit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivätkä välttämättä edusta Liberan virallista kantaa.

single.php