Blogit

Asiaton lehdistökatsastaja, VTT Heikki Pursiainen Liberan uudeksi tutkimusjohtajaksi

Asiaton lehdistökatsastaja, VTT Heikki Pursiainen Liberan uudeksi tutkimusjohtajaksi

heikki_cropped_50x64mm_300ppi_RGBVTT Heikki Pursiainen on valittu Ajatuspaja Liberan uudeksi tutkimusjohtajaksi. Heikki aloittaa työnsä 4.5.2015. Liberan nykyinen tutkimusjohtaja Anders Ekholm siirtyy 16.3.2015 varainhoitoyhtiö Alfred Bergin Suomen salkunhoidon johtajaksi ja jatkaa yhteistyötään Liberan kanssa verkostomme jäsenenä.

Heikki Pursiainen (s. 1974) on ekonomisti, koulutukseltaan valtiotieteiden tohtori, ja on työskennellyt  vuodesta 2011 Valtion taloudellisessa tutkimuskeskuksessa VATT:issa, jossa on toiminut julkisten palvelujen ja kilpailututkimuksen parissa erikoistutkijana. Ennen tätä Heikki on toiminut erikoistutkijana Turun yliopiston Julkisen valinnan teorian huippuyksikössä sekä Kilpailuvirastossa. Lisäksi Heikki on ollut vuodesta 2007 osakkaana Sigma-Hat Economics -nimisessä taloustieteellistä konsultointia harjoittavassa yrityksessä.

Heikki opettaa myös Helsingin yliopistolla ja on yksi suositun Asiaton lehdistökatsastaja –blogin kirjoittajista.

Toivotamme Andersilla menestystä uuteen työhön ja kiitämme antoisasta yhteistyöstä. Toivotamme Heikin lämpimästi tervetulleeksi Liberaan!

Blogit

Liberan blogiin kirjoittavat eri alojen asiantuntijat tai muuten vain mielenkiintoiset henkilöt. Blogit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivätkä välttämättä edusta Liberan virallista kantaa.

Kommentoi

2 kommenttia artikkeliin Asiaton lehdistökatsastaja, VTT Heikki Pursiainen Liberan uudeksi tutkimusjohtajaksi

  1. Vatupassi sanoo:

    Harmi että värikkyyttä ja rempseyttä Liberaan tuonut Anders lähtee näin lyhyen vierailun jälkeen. Pahoin pelkään että Pursiainen intoutuu esittelemään periaatteellista persuvihamielisyyttään Liberankin riveissä. Toivon olevani väärässä, Libera on tuonut paljon hyvää Suomen poliittiseen keskusteluun, ihan niin kuin Perussuomalaisetkin ovat tehneet.

single.php