Blogit

Ajatuspaja Libera hakee operatiivista johtajaa

Ajatuspaja Libera hakee operatiivista johtajaa

Liberan organisaatio muuttuu 1.1.2016 lähtien, ja haemme nyt tutkimuksesta ja sisällöstä vastaavan toiminnanjohtajamme (nyk. tutkimusjohtaja) työpariksi operatiivista johtajaa. Toivomme operatiivisen johtajan aloittava työnsä viimeistään 1.1.2016, mielellään jo syksyn loppupuolella.

Operatiivisen johtajan työnkuvaan kuuluu keskeisesti Liberan varainhankinnasta ja suhdetoiminnasta vastaaminen. Operatiivinen johtaja vastaa myös Liberan hallinnollisista asioista, kuten taloudesta.

Olet hakemamme henkilö jos jaat vapauden ja vastuun arvomme, olet varainhankinnan ja viestinnän rautainen ammattilainen ja omaat kokemusta projektinhallinnasta. Olet tehokas tekijä-tyyppi, ja plussaa saat myös talouden ja tekniikan osaamisesta, yrittäjähengestä, innovatiivisuudesta ja kielitaidosta. Koulutuksellasi ei ole niinkään merkitystä – arvostamme niin tohtoreita kuin elämän koulun käyneitä. Olemme ensisijassa kiinnostuneita siitä mitä voit tuoda Liberaan ja miten voi kehittää toimintaamme.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työpaikan Suomen ainoassa itsenäisessä ajatuspajassa. Operatiivisena johtajana toimit toiminnanjohtajan työparina ja raportoit suoraan hallitukselle. Työajat ja työntekopaikka ovat meidän puolesta joustavia kunhan saat hommat hoidettua. Lähtökohtaisesti operatiivisen johtajan työaika vastaa n. 3 työpäivää viikossa (neuvoteltavissa). Voit siis hyvin hoitaa operatiivisen johtajan työsi esim. oman yritystoiminnan ohessa.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen otetaan vastaan 30.8.2015 klo 16 mennessä osoitteeseen info@libera.fi. Toiminnanjohtaja Kristina Pentti vastaa kysymyksiin puhelimitse numerosta +358451085801 tai sähköpostitse osoitteesta kristina.pentti@libera.fi.

Libera on vuonna 2011 perustettu puoluepoliittisesti sitoutumaton ja itsenäinen ajatuspaja, joka tukee ja edistää yksilönvapautta, vapaata yrittäjyyttä, vapaita markkinoita ja vapaata yhteiskuntaa. Toimintamme koostuu julkaisu- ja tiedotustoiminnasta, tutkimuksesta ja tapahtumien järjestämisestä. Ennen kaikkea haluamme toimia keskustelunavaajana vapauteen liittyvissä asioissa ja areenana kaikille suomalaisille, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskunnasta, jossa vapaus ja vastuu kohtaavat.


Libera on yleishyödyllinen ja toiminnallinen säätiö. Rahoituksemme on täysin yksityistä. Kasvava lahjoittajajoukkomme koostuu yksityishenkilöistä, yksityisistä säätiöistä ja yrityksistä. Libera ei vastaanota julkista rahoitusta eikä tee konsulttitoimeksiantoja. Merkittävä osa Liberan työstä tapahtuu vapaaehtoispohjalta.

www.libera.fi

Blogit

Liberan blogiin kirjoittavat eri alojen asiantuntijat tai muuten vain mielenkiintoiset henkilöt. Blogit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivätkä välttämättä edusta Liberan virallista kantaa.

single.php