Blogit

Ajatuspaja Libera hakee operatiivista johtajaa

Ajatuspaja Libera hakee operatiivista johtajaa

Liberan organisaatio muuttuu 1.1.2016 lähtien, ja haemme nyt tutkimuksesta ja sisällöstä vastaavan toiminnanjohtajamme (nyk. tutkimusjohtaja) työpariksi operatiivista johtajaa. Toivomme operatiivisen johtajan aloittava työnsä viimeistään 1.1.2016, mielellään jo syksyn loppupuolella.

Operatiivisen johtajan työnkuvaan kuuluu keskeisesti Liberan varainhankinnasta ja suhdetoiminnasta vastaaminen. Operatiivinen johtaja vastaa myös Liberan hallinnollisista asioista, kuten taloudesta.

Olet hakemamme henkilö jos jaat vapauden ja vastuun arvomme, olet varainhankinnan ja viestinnän rautainen ammattilainen ja omaat kokemusta projektinhallinnasta. Olet tehokas tekijä-tyyppi, ja plussaa saat myös talouden ja tekniikan osaamisesta, yrittäjähengestä, innovatiivisuudesta ja kielitaidosta. Koulutuksellasi ei ole niinkään merkitystä – arvostamme niin tohtoreita kuin elämän koulun käyneitä. Olemme ensisijassa kiinnostuneita siitä mitä voit tuoda Liberaan ja miten voi kehittää toimintaamme.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työpaikan Suomen ainoassa itsenäisessä ajatuspajassa. Operatiivisena johtajana toimit toiminnanjohtajan työparina ja raportoit suoraan hallitukselle. Työajat ja työntekopaikka ovat meidän puolesta joustavia kunhan saat hommat hoidettua. Lähtökohtaisesti operatiivisen johtajan työaika vastaa n. 3 työpäivää viikossa (neuvoteltavissa). Voit siis hyvin hoitaa operatiivisen johtajan työsi esim. oman yritystoiminnan ohessa.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen otetaan vastaan 30.8.2015 klo 16 mennessä osoitteeseen info@libera.fi. Toiminnanjohtaja Kristina Pentti vastaa kysymyksiin puhelimitse numerosta +358451085801 tai sähköpostitse osoitteesta kristina.pentti@libera.fi.

Libera on vuonna 2011 perustettu puoluepoliittisesti sitoutumaton ja itsenäinen ajatuspaja, joka tukee ja edistää yksilönvapautta, vapaata yrittäjyyttä, vapaita markkinoita ja vapaata yhteiskuntaa. Toimintamme koostuu julkaisu- ja tiedotustoiminnasta, tutkimuksesta ja tapahtumien järjestämisestä. Ennen kaikkea haluamme toimia keskustelunavaajana vapauteen liittyvissä asioissa ja areenana kaikille suomalaisille, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskunnasta, jossa vapaus ja vastuu kohtaavat.


Libera on yleishyödyllinen ja toiminnallinen säätiö. Rahoituksemme on täysin yksityistä. Kasvava lahjoittajajoukkomme koostuu yksityishenkilöistä, yksityisistä säätiöistä ja yrityksistä. Libera ei vastaanota julkista rahoitusta eikä tee konsulttitoimeksiantoja. Merkittävä osa Liberan työstä tapahtuu vapaaehtoispohjalta.

www.libera.fi

Blogit

Liberan blogiin kirjoittavat eri alojen asiantuntijat tai muuten vain mielenkiintoiset henkilöt. Blogit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivätkä välttämättä edusta Liberan virallista kantaa.

5 kommenttia artikkeliin Ajatuspaja Libera hakee operatiivista johtajaa

 1. jahas sanoo:

  ”Puoluepoliittisesti sitoutumaton” ja silti kokoomuksen ja etenkin kokoomusnuorten lobbausjärjestö

 2. Taina sanoo:

  Lisävaatimuksia rekrytoitavalle:
  – Leimaa vasemmistolaisilta kuulostavat ideat huonoksi taloustieteeksi
  – Leimaa vasemmistolaisilta kuulostavat asiantuntijat epäluotettaviksi
  – Älä lue tai ainakaan usko uusinta talouspolitiikkaa koskevaa tutkimusta
  – Jos olet taloustieteilijä, unohda kaikki mitä opit sen kysyntä-tarjontakehikkokurssin jälkeen
  – Jos et ole taloustieteilijä, kirjoita henriheikkismäisiä fiktioblogeja, joissa asiat perustuvat perstuntumaan ja joissa velka on pahasta: https://www.libera.fi/blogi/talouskriisien-veteraani-kertoo/

  1. Janne sanoo:

   Joku vasemmistolainen politologi on loukkaantunut, koska hänen uskomuksensa taloustieteestä on kyseenalaistettu. Pienellä kuppikuppikunnalla, jonka aatoksiin valtaosa taloustieteilijöistä ei usko, on kova tarve levittää uskomuksiaan ”moderneina” oppeina. Ihan hyvä, että keskustelu on värikästä.

 3. Tapio Pohjalainen sanoo:

  Suomi tarvitsee aitoja ajatteluun ja ymmärrykseen perustuvaa ajattelua päätösten tueksi. Ismit ovat unohdusta, peruutuspeiliin katsomista. Marx, aikansa filosofi, on monessa oikeassa. Kuitenkin aikaansa sidottuna. Hän, median ammattilaisena, oli kiinni siinä missä mekin nyt tässä kirjoittaessa ja luettaessa. Itseäni harmittaa tämä monin osin kouluttamattomien mielien epäsovinnaiset ajatuspolut. Suomi on mahdollisuus, meidän vain kannattaa ymmärtää että taistomme ovat toisaalla, ei sisällä. Sisäministerin posti ei oli suurin, siis miksei mielemmekin ole ulkona ajatellen miten me onnistumme rakentamaan kukoistavan Suomen.

 4. Patamusta sanoo:

  Vasemmisto ehti jo pahoittamaan mielensä ja esittivät omat lisävaatimuksensa operatiiviselle johtajalle.

  Tässä toisen laidan toiveet. Nyt kaivataan talouspuolen osaajaa, ellei nylyisestä tutkimusjohtajasta päästä eroon, koska yhteiskunnan nettomaksajat eivät jaksa innostua rahoittamaan vähemmistöseksualistien etuoikeuksien lisäämisen markkinapaikkaa, kun ei myöskään itseisarvoisen maahanmuuton markkinapaikkaa.

Kommentointi on suljettu.

single.php