Blogit

Lasse Pipinen Ajatuspaja Liberan operatiiviseksi johtajaksi, Heikki Pursiainen toiminnanjohtajaksi

Lasse Pipinen Ajatuspaja Liberan operatiiviseksi johtajaksi, Heikki Pursiainen toiminnanjohtajaksi

Tradenomi Lasse Pipinen on valittu Ajatuspaja Liberan uudeksi operatiiviseksi johtajaksi. Pipinen on viestinnän pitkän linjan ammattilainen, ja on työskennellyt mm. hasan & partnersilla muutosviestinnän asiantuntijana ja asiakasvastuullisena konsulttina sekä Kansallisen Kokoomuksen viestintäpäällikkönä. Pipinen aloittaa tehtävässä 2.11. ja vastaa Liberan varainhankinnasta, suhdeviestinnästä sekä taloushallinnosta.

Liberan nykyinen tutkimusjohtaja VTT Heikki Pursiainen siirtyy puolestaan ajatuspajan toiminnanjohtajaksi. Pursiainen vastaa edelleen Liberan tutkimuksesta ja sisällöstä ja johtaa tämän lisäksi myös ajatuspajan muuta toimintaa.

Liberan nykyinen toiminnanjohtaja Kristina Pentti siirtyy vuodenvaihteessa Liberan ulkopuolisiin tehtäviin, ja jatkaa ajatuspajan toiminnan tukemista Libera-verkoston jäsenenä.

Tervetuloa porukkaan Lasse!

Tutustu Lasseen >>

Blogit

Liberan blogiin kirjoittavat eri alojen asiantuntijat tai muuten vain mielenkiintoiset henkilöt. Blogit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivätkä välttämättä edusta Liberan virallista kantaa.

single.php