VIIKON VIERAS

Lari Raitavuo

Lari Raitavuo

Liberan viikon vieras Lari Raitavuo on yrittäjähenkinen nuori, ”jolla 22 vuotta taisi tulla täyteen tänä vuonna”. Larin tausta lepää perheyrityksessä, EM Groupissa, mutta suurimman palon tekemiseen hän sai Nuori Yrittäjyys ry:n Vuosi yrittäjänä -ohjelmasta, jota kävi Suomen Liikemiesten Kauppaopistossa vuosina 2010-2011. Käytännön tekeminen ja oppiminen olivat Larin juttu. Tällä hetkellä hän toimii kiinteistöalalla ja on innokas oppimaan uutta ja on myös ”avoin kaikelle uudelle”.

Mikä on Suomen suurin haaste?

– Luottamus: tarvitaan lisää luottamuspääomaa! Luottamus tuo ihmiset yhteen. Teemme me mitä vain, tulevaisuuden yhteistyön perusta on vahva luottamus. Meidän tulee vaalia tätä pääomaa mahdollisimman hyvin, jotta saamme vaikeat päätökset tehtyä.

Mikä on Suomen suurin mahdollisuus?

– Nuoriso: nuorisopääoma on Suomen tulevaisuuden jalokivi. Nuoret pitää ottaa mukaan miettimään ratkaisuja ja päätöksiä. Me nuoret tässä maksumiehiksi joudutaan, joka tapauksessa.

Minkä yksittäisen asian muuttaisit heti?

– Valitukset seis! Annetaan työrauha niille joille se kuuluu. Annetaan heidän tehdä ne kaikki hankalat päätökset, joita on edessä. Suomi nousuun, vaikka kipeätä tekisikin!

 

VIIKON VIERAS

Viikoittain vaihtuva vieras kertoo näkemyksensä Suomen tilasta ja tulevaisuudesta.

Kommentoi

single.php