Ajankohtaista

Ajatuspaja etsii projektipäällikköä

Olethan tehokas älykkö, käytännön asioiden hoitaja ja oman elämäsi somenikkari – ole ainakin jotakin näistä tai tuo ajatuspajaan mukanasi jotakin odottamatonta. Etsimme projektipäälliköksi ihmistä, joka haluaa edistää vapauden ja vastuun aatetta, uskoo vapaaseen kansalaisyhteiskuntaan ja puolustaa liberaalia demokratiaa.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu ajatuspajan tuotannolliset tehtävät. Sosiaalisen median hallinta, perinteinen neljän kesäviikonlopun Kesäkoulumme, Yleinen tasapaino -podcast, varainkeruutapahtumat ja joskus iltaisin toteutettavat yleisötapahtumat tarvitsevat tekijänsä. Toiminnan ja sisällön tuotantoon tarvitaan osaamista, järjestelmällisyyttä, budjetinhallintaa, raakaa työtä ja nopeaa älyä.

Toivomme tuotannollisen osaamisen lisäksi myös terävää kynää, kohteliasta käytöstä ja temperamenttia, sekä kärsivällisyyttä. Olethan valmis myös keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa talouspolitiikasta, demokratian tilasta, yrittäjyydestä ja ennen kaikkea vapauden ja vastuun tasapainosta.

Työ on osa-aikainen ja työn määrä ja palkka on neuvoteltavissa. Työ on myös ajan ja paikan suhteen melko vapaata. Tapahtumissa pitää olla läsnä ja samaten tulee olla valmius osallistua yhteisiin projekti- ja ajatuspalavereihin Helsingin Punavuoressa sijaitsevassa toimistossamme.

Haku on päättynyt.

Ajankohtaista

Kommentoi

single.php