Ajankohtaista

Denis Shemyakin on aloittanut ajatuspajan projektipäällikkönä

Denis Shemyakin on aloittanut ajatuspajan projektipäällikkönä

Denis Shemyakin on aloittanut Ajatuspaja Liberan projektipäällikkönä helmikuussa 2022.

Hän vastaa Ajatuspaja Liberan Kesäkoulun tuotannosta ja sisällöistä. Kesäkoulun lisäksi hän vastaa sähköisten viestintäkanavien sisällöntuotannosta, järjestää yleisötapahtumia, sekä avustaa tutkimus- ja julkaisutyössä. Yleinen Tasapaino -podcastin tuotanto on myös projektipäällikön vastuulla.

Denis opiskelee kauppatieteitä EBS Helsingin yliopistossa erikoistuen rahoitukseen ja laskentatoimeen. Denikselle on myönnetty erinomaisen opiskelijan stipendi 2021 ja hänet valittiin vuoden oppilaaksi 2022. Deniksellä on kokemusta kansainvälisestä projektityöskentelystä mm. TEDx – tapahtuman pääjärjestäjänä ja lisenssinhaltijana, sekä IT- ja järjestösektorilla toimien esimerkiksi Pääkaupunkiseudun Eurooppanuorten puheenjohtajana. 

Eurooppalaisen sodan syttymisen ja globaalin blokkiutumisen myötä liberalismi tarvitsee puolustajaansa nyt enemmän kuin koskaan.

Yksilönvapaudet ovat oikeusvaltioperiaatteen keskiössä ja vaikka länsi ei osoittautunutkaan niin heikoksi kuin joskus pelättiin, on tärkeä pitää huoli, etteivät demokraattiset instituutiot ota enää takapakkia. 

Ajankohtaista

Kommentoi

Tietoa kirjoittajasta

Denis Shemyakin

Denis Shemyakin

Projektipäälikkö

+358 41 505 6185

Denis Shemyakin vastaa Liberan tapahtumatuotannoista, viestinnän kehittämisestä, sekä avustaa tutkimus- ja julkaisutyössä. Deniksellä on kokemusta kansainvälisestä projektityöskentelystä mm. TEDx – tapahtuman pääjärjestäjänä ja lisenssinhaltijana, sekä IT- ja järjestösektorilla esimerkiksi Eurooppanuorten liittohallituksessa.

single.php