Ajankohtaista

Libera-säätiön uusi hallitus

Libera-säätiön uusi hallitus

Ajatuspaja Liberan hallituksessa vaihtuu puheenjohtaja, mukaan myös uusia jäseniä.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Eeva Kovanen ja varapuheenjohtajaksi Niko Derome. Uusia jäseniä hallituksessa ovat Liberan entinen toiminnanjohtaja, valtiotieteiden tohtori Heikki Pursiainen ja Suomen pankin vanhempi ekonomisti, valtiotieteiden tohtori Sanna Kurronen. Muut hallituksen jäsenet ovat Eeva Ahdekivi ja Kristina Pentti-von Walzel

Ajatuspaja Libera edistää Libera-säätiön tarkoituksen ja sääntöjen mukaisesti yksilönvapauksien ja vastuun tasapainoa, vapaata markkinataloutta ja vapaata kansalaisyhteiskuntaa.

Säätiön toiminta koostuu soveltavasta tutkimuksesta, julkaisutoiminnasta, kannanotoista, Kesäkoulusta ja muista tapahtumista. Säätiön vuosibudjetti on noin neljännesmiljoona ja varat toimintaan kerätään yksityisin lahjoitusvaroin. Mukana tukijoissa on yksityishenkilöitä, yrityksiä ja säätiöitä. Ajatuspaja ei julkista päätöksentekoa arvostelevan roolinsa vuoksi ota vastaan lainkaan julkista tukea.

Ajatuspaja Libera tarjoaa näkemyksiä ja tutkittua tietoa päätöksenteon tueksi. Toiminnan periaatteena on raivata tilaa ajatukselle ihmisestä päätöksentekovaltaisena ja hyvinvoivana yksilönä, joka on osa tasapainoista, rauhanomaista yhteiskuntaa. Ennen kaikkea haluamme toimia keskustelun avaajana vapauteen liittyvissä asioissa ja areenana kaikille suomalaisille, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskunnasta jossa vapaus ja vastuu kohtaavat.

Ajatuspajan toiminnasta, sisällöistä ja tutkimuksesta vastaavat toiminnanjohtaja Lasse Pipinen ja sisältöjohtaja OTT Tero Lundstedt

Ajankohtaista

Kommentoi

single.php