Podcast

Timo Soini | Populismi, Perussuomalaiset, palaako Soini takaisin politiikkaan?

Timo Soini | Populismi, Perussuomalaiset, palaako Soini takaisin politiikkaan?

Jaksossa keskustelemme Timo Soinin kanssa siitä, mitä populismi oikeastaan on ja onko siinä jotakin hyvää? Miltä nykypäivän Perussuomalaiset Soinin mielestä näyttää?

Jakso on osa Liberan ja ruotsalaisen ajatuspaja Timbron yhteistyötä, jossa keskustellaan populismista Euroopassa. Käy tutustumassa Timbron Authoritan Populism Indexiin täällä: populismindex.com/

Podcast

Äänimedian paluu! Podcasteissa puhutaan pitkän kaavan mukaan taloudesta, yrittäjyydestä, yhteiskunnasta ja muista liberaaleja ihmisiä kiinnostavista aiheista.

Kommentoi

Tietoa kirjoittajista

Lundstedt Tero

Tero Lundstedt

Sisältöjohtaja

+358 44 304 4350

Tero Lundstedt johtaa Liberan kaikkea sisällöntuotantoa. Oikeustieteen tohtorina Tero on tehnyt monipuolisesti tutkimusta oikeustieteen ja politiikan aloilta. Hän toimii myös Finnish Yearbook of International Law-julkaisusarjan toimittajana ja on Helsinki Law Academyn perustajajäsen ja lakiasiainpäällikkö.

Pipinen Lasse

Lasse Pipinen

Toiminnanjohtaja

+358 50 341 1611

Lasse Pipinen johtaa Libera-säätiötä ja sen ajatuspajatoimintaa. Kansainvälisen yhteisöviestinnän ja suomalaisen politiikan kentän tuntemuksen lisäksi Lasse on konsultoinut liiketoiminnan ja säätiöiden kehitysprojekteja.

single.php