Podcast

Yleinen tasapaino – Miten Suomen tuloverotusta voitaisiin uudistaa? Sanna Kurronen

Yleinen tasapaino – Miten Suomen tuloverotusta voitaisiin uudistaa? Sanna Kurronen

Liberan yleinen tasapaino -podcastissa pohditaan tällä kertaa ansiotuloverotusta. Vieraana Suomen Pankin vanhempi ekonomisti, VTT Sanna Kurronen ja Liberan sisältöjohtaja OTT Tero Lundstedt. Haastattelijana Liberan toiminnanjohtaja Lasse Pipinen.

Lue Liberan julkaisu ansiotuloverotuksesta täältä: www.libera.fi/julkaisut/tavoitte…uraat-kansalaiset/

Podcast

Äänimedian paluu! Podcasteissa puhutaan pitkän kaavan mukaan taloudesta, yrittäjyydestä, yhteiskunnasta ja muista liberaaleja ihmisiä kiinnostavista aiheista.

Kommentoi

Tietoa kirjoittajista

Pipinen Lasse

Lasse Pipinen

Toiminnanjohtaja

+358 50 341 1611

Lasse Pipinen johtaa Libera-säätiötä ja sen ajatuspajatoimintaa. Kansainvälisen yhteisöviestinnän ja suomalaisen politiikan kentän tuntemuksen lisäksi Lasse on konsultoinut liiketoiminnan ja säätiöiden kehitysprojekteja.

Lundstedt Tero

Tero Lundstedt

Sisältöjohtaja

+358 44 304 4350

Tero Lundstedt johtaa Liberan kaikkea sisällöntuotantoa. Oikeustieteen tohtorina Tero on tehnyt monipuolisesti tutkimusta oikeustieteen ja politiikan aloilta. Hän toimii myös Finnish Yearbook of International Law-julkaisusarjan toimittajana ja on Helsinki Law Academyn perustajajäsen ja lakiasiainpäällikkö.

Kurronen Sanna

Sanna Kurronen

Hallituksen jäsen

Valtiotieteiden tohtori Sanna Kurronen on työskennellyt yli kymmenen vuotta pankkiekonomistina eri liikepankeissa. Kurronen on erikoistunut Suomen talouspolitiikkaan ja hänen väitöskirjansa käsitteli rahoitussektorin vaikutusta raaka-ainekiroukseen.

single.php