Blogit

Miten kunnat voivat edistää taloudellista toimeliaisuutta?

Risto Harisalo (HT, Tampereen Yliopiston hallintotieteen professori) esitti kuntien taloudellisen toiminnan edistämiseksi kuntien päätösvallan lisäämistä Hyvinvointivaltio 3.0-seminaarissa Helsingissä 1. syyskuuta 2011. Alla videotallenne Harisalon puheesta:

 

Risto Harisalo : Miten kunnat voivat edistää taloudellista toimeliaisuutta?

Blogit

Liberan blogiin kirjoittavat eri alojen asiantuntijat tai muuten vain mielenkiintoiset henkilöt. Blogit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivätkä välttämättä edusta Liberan virallista kantaa.

Tietoa kirjoittajasta

Harisalo Risto

Risto Harisalo

Risto Harisalo on Tampereen yliopiston hallintotieteen emeritusprofessori. Harisalo on johtava klassisen liberalismin asiantuntija Suomessa. Hän on kirjoittanut aiheesta useita teoksia, myös yhdessä Ensio Miettisen kanssa.

single.php