Blogit

Pelastetaan julkinen terveydenhuolto!

PelastetaanTietoyhteiskunnan kehittämiskeskus Tieke ry ja Libera järjestivät 4.2.2014 avoimen keskustelutilaisuuden maamme julkisen terveydenhuollon akuutista tilasta ja sen pelastamisesta. Kansleri emeritus Kari Raivio, Lääkäriliiton piiriylilääkäri Jari Forsström, Vihreiden Helsingin kaupunginvaltuutettu Otso Kivekäs ja Kuopion sosaali- ja terveyskeskuksen terveydenhoitaja, Keskustan pitkäaikainen kaupunginvaltuutettu Leila Savolainen alustivat aihetta ja miettivät Tieken Jyrki Kasvin juontamassa paneelissa mikä mättää ja mitä voimme tehdä.

Materiaalit

 

Blogit

Liberan blogiin kirjoittavat eri alojen asiantuntijat tai muuten vain mielenkiintoiset henkilöt. Blogit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivätkä välttämättä edusta Liberan virallista kantaa.

Kommentoi

single.php