Blogit

Paul Lillrank ja Matti Vuoria Liberan hallitukseen

Paul Lillrank ja Matti Vuoria Liberan hallitukseen

Ajatuspaja Libera on vuosikokouksessaan 18.3.2013 valinnut professori Paul Lillrankin ja varatuomari Matti Vuorian uusiksi hallituksen jäseniksi. Anne Berner jatkaa hallituksen puheenjohtajana, Björn Wahlroos hallituksen varapuheenjohtajana ja Saku Mantere hallituksen jäsenenä. Anne Brunila siirtyy hallituksesta Liberan asiantuntija- ja kumppanuusverkostoon. Liberan hallitus on perustajansa Gustav von Hertzenin joulukuun 2013 poismenon jälkeen toiminut nelihenkisenä ja jatkaa mainittujen muutosten myötä taas viisihenkisellä kokoonpanolla.

paul_lillrankVuoria-2

Lisää Liberan hallituksesta tässä.

Blogit

Liberan blogiin kirjoittavat eri alojen asiantuntijat tai muuten vain mielenkiintoiset henkilöt. Blogit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivätkä välttämättä edusta Liberan virallista kantaa.

Kommentoi

single.php