Blogit

Ajatuspaja Libera hakee tutkimusjohtajaa

Ajatuspaja Libera hakee tutkimusjohtajaa

libera-logo-01

Ovatko yksilönvapaus, vapaa yrittäjyys, vapaat markkinat ja vapaa yhteiskunta sinulle tärkeitä asioita? Kiinnostaako sinua Suomen kilpailukykyinen tulevaisuus? Yhteiskunnallinen keskustelu konsensuksen sijaan? Jos vastasit näihin kyllä, saatat olla Liberan uusi tutkimusjohtaja!

Ajatuspaja Libera hakee uutta tutkimusjohtajaa 4.8.2014 alkaen.

Tutkimusjohtajan työnkuvaan kuuluu keskeisesti Liberan sisällön tuottaminen ja johtaminen. Olet hakemamme henkilö, jos jaat vapauden ja vastuun arvomme, olet inhimillinen kovan luokan ajattelija, kirjoittaja ja loistava esiintyjä. Plussaa saat myös talouden ja tekniikan osaamisesta, yrittäjähengestä, innovatiivisuudesta ja kielitaidosta. Koulutuksellasi ei ole niinkään merkitystä – arvostamme niin tohtoreita kuin elämänkoulun käyneitä. Olemme ensisijassa kiinnostuneita ajatuksistasi ja siitä mitä voit tuoda Liberaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työpaikan Suomen ainoassa itsenäisessä ajatuspajassa. Tutkimusjohtajana toimit toiminnanjohtajan työparina ja raportoit suoraan hallitukselle. Työajat ja työntekopaikka ovat meidän puolesta joustavia kunhan saat hommat hoidettua.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen otetaan vastaan 13.6.2014 klo 16 mennessä osoitteeseen info @ libera.fi. Toiminnanjohtaja Kristina Pentti ja tutkimusjohtaja Elina Lepomäki vastaavat kysymyksiin puhelimitse numeroista +358451085801 (Kristina) ja +358 45 144 4114 (Elina).

Libera on vuonna 2011 perustettu puoluepoliittisesti sitoutumaton ja itsenäinen ajatuspaja, joka tukee ja edistää yksilönvapautta, vapaata yrittäjyyttä, vapaita markkinoita ja vapaata yhteiskuntaa. Meille vapaus merkitsee ulkoisen pakon poissaoloa ja liittyy olennaisesti vastuuseen. Toimintamme koostuu julkaisu- ja tiedotustoiminnasta, tutkimuksesta ja tapahtumien järjestämisestä. Ennen kaikkea haluamme toimia keskustelunavaajana vapauteen liittyvissä asioissa ja areenana kaikille suomalaisille, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskunnasta, jossa vapaus ja vastuu kohtaavat.


Libera on yleishyödyllinen ja toiminnallinen säätiö. Rahoituksemme on täysin yksityistä. Kasvava lahjoittajajoukkomme koostuu yksityishenkilöistä ja yksityisistä säätiöistä ja yrityksistä. Libera ei vastaanota julkista rahoitusta eikä tee konsulttitoimeksiantoja. Merkittävä osa Liberan työstä tapahtuu vapaaehtoispohjalta.

Blogit

Liberan blogiin kirjoittavat eri alojen asiantuntijat tai muuten vain mielenkiintoiset henkilöt. Blogit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivätkä välttämättä edusta Liberan virallista kantaa.

Kommentoi

single.php