Blogit

Dosentti Anders Ekholm Liberan tutkimusjohtajaksi

Dosentti Anders Ekholm Liberan tutkimusjohtajaksi

AnduLiberan uudeksi tutkimusjohtajaksi on 4.8.2014 lähtien valittu dosentti Anders Ekholm. Anders on työskennellyt 15 vuotta rahoitustieteen tutkijana ja sijoituspalvelualan yrittäjänä ja on erityisen kiinnostunut aktiivisen riskinoton mittaamisesta ja vaikutuksesta sijoitustoiminnan tulokseen. Hän on julkaissut tutkimustuloksiaan useissa kansainvälisissä tiedejulkaisuissa ja muun muassa Financial Times sekä Wall Street Journal ovat raportoineet niistä. Vapaa-ajallaan Anders harrastaa kestävyysurheilua ja kesämökin remontointia.

Anders Ekholmin edeltäjä Elina Lepomäki siirtyy Liberan hallitukseen.

Blogit

Liberan blogiin kirjoittavat eri alojen asiantuntijat tai muuten vain mielenkiintoiset henkilöt. Blogit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivätkä välttämättä edusta Liberan virallista kantaa.

Kommentoi

single.php