Blogit

Liberan vuositeema 2015: Aito tasa-arvo

Liberan vuositeema 2015: Aito tasa-arvo

Viime vuonna teemamme oli ”Suomi ja globaali talous”, jonka myötä kiinnitimme mielenkiintomme euroon ja Euroopan unionin tulevaisuuteen, omaisuudensuojaan ihmisoikeutena sekä vapaaseen vaihdantaan hyvinvoinnin lähteenä. Liberalismi on kuitenkin paljon muutakin kuin taloutta – se on ihmisen kokonaisvaltaista vapautta ja tasa-arvoa lain edessä. Vuonna 2015 suuntaammekin voimavaramme ensisijaisesti palauttamaan runneltua ja väärinkäytettyä tasa-arvon käsitettä takaisin juurilleen.

Liberan vuositeema 2015 : ”On aika palauttaa aito tasa-arvon käsite”. Lataa ja lue vuoden 2015 teemapaperi täältä.

Blogit

Liberan blogiin kirjoittavat eri alojen asiantuntijat tai muuten vain mielenkiintoiset henkilöt. Blogit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivätkä välttämättä edusta Liberan virallista kantaa.

Kommentoi

single.php