VIIKON VIERAS

Henri Nyström

Henri Nyström

Liberan viikon vieras Henri Nyström on paiskinut töitä yhdeksän vuoden ajan Varustelekan johtotehtävissä, joista kolme viimeistä toimitusjohtajana. Henri ei suostu uskomaan mahdottomuuksiin eikä pelkää onnistumista. Salaisuudet eivät istu hänen ajatusmaailmaansa ja osaamisen sekä ajatusten jakaminen on yksi perusarvoista.

Mikä on Suomen suurin haaste?

Tappioilmapiirin muuttaminen positiiviseksi, kannustavaksi ja aidosti ylpäeksi siitä, kuinka hieno kansakunta me oikeasti olemme. Järjetön byrokratia ja sääntely mikä joka käänteessä rajoittaa sitä tärkeintä, tekemistä! Kivikautisen työmarkkinajärjestelmän purkaminen.

Mikä on Suomen suurin mahdollisuus?

Suomalainen huippuosaaminen alalla kuin alalla. Yhteiskunta missä kaikilla on suhteellisen hyvä olla, tuloerot ovat oikeasti pienet ja tiivis heimolaisuus. Näiden lisäksi meillä on täysin alikäytetty Suomi-brändi, jonka arvoa me vähätellemme päivittäin.

Minkä yksittäisen asian muuttaisit heti?

Työntekemisen pitäisi olla kannattavampaa työntekijöille ja työllistämisen houkuttelevampaa yrittäjille ja yrityksille.

Lue myös Helsingin Sanomien Nyt -liikkeessä julkaistu Varustelekan tarina täältä.

VIIKON VIERAS

Viikoittain vaihtuva vieras kertoo näkemyksensä Suomen tilasta ja tulevaisuudesta.

Kommentoi

single.php