Blogit

Jorma Eloranta Liberan verkostoon

Jorma Eloranta Liberan verkostoon

Jorma Eloranta on Liberan verkoston uusin vahvistus. Eloranta on vuorineuvos ja yritysjohtaja, joka on toiminut eri yritysten hallitusten puheenjohtajana jatkuvasti vuodesta 1978 ja toimitusjohtajana 28 vuotta, josta 18 vuotta kahden pörssiyhtiön toimitusjohtajana, viimeksi Metson (nykyisin Metso+Valmet) toimitusjohtajana. Nykyään hän on mm. Nesteen, Uponorin, Suomisen ja Directors’ Institute of Finland – Hallitusammattilaiset ry:n puheenjohtaja ja Cargotecin hallituksen jäsen.

Liberan verkosto koostuu niin suomalaisista kuin kansainvälisistä eri alojen asiantuntijoista ja partnereista jotka tukevat eri tavoin Liberan toimintaa, mm. kirjoitustyön puitteissa. Verkostoon kuuluu myös laaja ryhmä kansainvälisiä ajatuspajoja.

Blogit

Liberan blogiin kirjoittavat eri alojen asiantuntijat tai muuten vain mielenkiintoiset henkilöt. Blogit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivätkä välttämättä edusta Liberan virallista kantaa.

single.php