Blogit

Tulossa: Edelleen umpikujassa – Aika on ajanut työnantajajärjestöjenkin ohi

Tulossa: Edelleen umpikujassa – Aika on ajanut työnantajajärjestöjenkin ohi

Vuonna 2013 totesimme Umpikujassa? Aika on ajamassa ammattiyhdistyslikkeen ohitse -raportissamme, että yleissitovuus ja kolmikanta ovat aikansa eläneet. Kaksi vuotta myöhemmin olemme edelleen samassa umpikujassa, ja nyt onkin aika tarkastella työnantajajärjestöjen, etenkin EK:n, roolia – aika on väistämättä ajanut myös pöydän toisen puolen edustajien ohi.

Ajatuspaja Libera julkaisee 26.11.2015 tutkimusjohtaja Heikki Pursiaisen ja taloustoimittaja ja kirjailija Jouko Marttilan Edelleen umpikujassa – Aika on ajanut työnantajajärjestöjenkin ohi -raportin. Julkistuksen yhteydessä järjestämme avoimen keskustelutilaisuuden Suomen työmarkkinoiden haasteista ja kehitystarpeista. Keskusteluun osallistuvat palvelualan yrittäjä Christina Forsgård, EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies, Teollisuuden ja Työnantajain Keskusliiton ensimmäinen toimitusjohtaja, kirjailija Johannes Koroma sekä PAM:in puheenjohtaja Ann Selin. Tilaisuuden juontaa MTV:n toimittaja Nina Rahkola.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä >>

Blogit

Liberan blogiin kirjoittavat eri alojen asiantuntijat tai muuten vain mielenkiintoiset henkilöt. Blogit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivätkä välttämättä edusta Liberan virallista kantaa.

single.php