Blogit

Vuoden 2018 luetuimmat kirjoitukset

Vuoden 2018 luetuimmat kirjoitukset

Vuoden 2018 luetuimpien blogipostausten joukkoon ylsi monipuolinen valikoima kirjoituksia. Perinteiset aiheet kuten työmarkkinat, maataloustuet ja aluepolitiikka olivat totta kai mukana, mutta oli paljon muutakin. Patrik Gayerin kirjoittama vuoden luetuin vieraskynäblogaus käsitteli Trumpin ja Putinin Suomen-vierailua Suomen omien intressien näkökulmasta.

Kirjoitus Suomi on liian helppo muuttaa autoritaariseksi valtioksi julkaistiin Liberan blogin lisäksi Kaleva-lehdessä ja käännettiin ruotsinkielistä blogia varten.

Kiitokset kaikille lukijoille!

 

Tästä löytyy vielä listaus viime vuoden luetuimmista kirjoituksista:

Blogit

Liberan blogiin kirjoittavat eri alojen asiantuntijat tai muuten vain mielenkiintoiset henkilöt. Blogit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivätkä välttämättä edusta Liberan virallista kantaa.

Kommentoi

Tietoa kirjoittajasta

Kiesiläinen Mikko

Mikko Kiesiläinen

Mikko Kiesiläinen is an economist at EK – Confederation of Finnish Industries. He has previously worked as the Director of HYY Group and as a consultant for McKinsey. He has a Master's degree from the London School of Economics, and a Bachelor's degree from the University of York. Mikko was the CEO of Libera Foundation in 2018-2019.

single.php