Julkaisut

Umpikujassa? – Aika on ajamassa ammattiyhdistysliikkeen ohitse

Umpikujassa? – Aika on ajamassa ammattiyhdistysliikkeen ohitse

Ammattiyhdistysliike on nykymuodossaan jäänne suljetun talouden ajoilta. Työmarkkinoita jäykistämällä ja palkkojen ylihinnoittelulla se ajaa elinkeinoja Suomen ulkopuolelle ja aiheuttaa erityisesti nuorten ja heikosti koulutettujen työttömyyttä. Työehtosopimusten yleissitovuus loukkaa yksilöiden sopimusvapautta.

Umpikujassa? – Aika on ajamassa ammattiyhdistysliikkeen ohitse -raportin kirjoittajat Gustav von Hertzen, Jalo Paananen ja Seppo Riski jakavat saman huolen Suomen tulevaisuudesta. Vapauttamalla työmarkkinat nykyisistä kahleistaan parannettaisiin kaikkien suomalaisten hyvinvointia.

Liitteet

Umpikujassa?-raportti

Umpikujassa.pdf, 517 kt, 6.6.2013

Lataa: Umpikujassa?-raportti pdf

Tietoa kirjoittajista

Gustav von Hertzen

Paananen Jalo

Jalo Paananen

Jalo Paananen on toiminut yrittäjänä yli 45 vuoden ajan. Hänen tunnetuimpia yrityksiään ovat mm. Peikko Group Oy ja Eimo Oyj.  Paananen kirjoitti Gustav von Hertzenin ja Seppo Riskin kanssa Liberalle 2013 ilmestyneen Umpikujassa? – Aika on ajamassa ammattiyhdistysliikkeen ohitse -raportin.

Seppo Riski

Varatuomari Seppo Riski toimi Elinkeinoelämän Keskusliiton (EK) työmarkkinapoliittisen sektorin johtajana vuosina 2004–2008. Riski on toiminut useiden yhteisöjen ja yhtiöiden hallituksessa.

single-julkaisu.php