Podcast

Yleinen tasapaino – Pitäisikö perintövero poistaa?

Yleinen tasapaino – Pitäisikö perintövero poistaa?

Jatkamme verouudistus-ehdotuksiamme Suomen ja suomalaisten taloudellisen tilanteen parantamiseksi. Tällä kertaa vuorossa on kansainvälisittäin poistuva ja Suomellekin vahingollinen perintövero.

Aiheesta keskustelemassa verojuristi, asianajotoimisto Castrén & Snellmanin osakas OTT Janne Juusela sekä Liberan sisältöjohtaja OTT Tero Lundstedt.

Podcast

Äänimedian paluu! Podcasteissa puhutaan pitkän kaavan mukaan taloudesta, yrittäjyydestä, yhteiskunnasta ja muista liberaaleja ihmisiä kiinnostavista aiheista.

Kommentoi

Tietoa kirjoittajista

Pipinen Lasse

Lasse Pipinen

Toiminnanjohtaja

+358 50 341 1611

Lasse Pipinen johtaa Libera-säätiötä ja sen ajatuspajatoimintaa. Kansainvälisen yhteisöviestinnän ja suomalaisen politiikan kentän tuntemuksen lisäksi Lasse on konsultoinut liiketoiminnan ja säätiöiden kehitysprojekteja.

Lundstedt Tero

Tero Lundstedt

Sisältöjohtaja

+358 44 304 4350

Tero Lundstedt johtaa Liberan kaikkea sisällöntuotantoa. Oikeustieteen tohtorina Tero on tehnyt monipuolisesti tutkimusta oikeustieteen ja politiikan aloilta. Hän toimii myös Finnish Yearbook of International Law-julkaisusarjan toimittajana ja on Helsinki Law Academyn perustajajäsen ja lakiasiainpäällikkö.

Juusela Janne

Janne Juusela

Oikeustieteen tohtori Janne Juusela on Asianajotoimisto Castrén & Snellmanin osakas ja Helsingin yliopiston vero-oikeuden dosentti.

single.php