Blogit

Hallituksemme täydentyi kahdella uudella jäsenellä

Libera-säätiön hallitus on vuosikokouksessaan 21.4.2016 päättänyt hallituksen kokoonpanosta.

Uusia jäseniä ovat Työeläkevakuuttajat TELA ry:n toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes ja yrittäjä Kristina Pentti-von Walzel. Pentti-von Walzel on toiminut Liberan toiminnanjohtajana vuosina 2013 – 2015.

Hallituksessa jatkavat Paul Lillrank, Henrikki Tikkanen, Matti Vuoria ja Tatu Ylönen. Säätiön hallituksen puheenjohtajana jatkaa Elina Lepomäki ja varapuheenjohtajana Björn Wahlroos.

Lisää Liberasta täältä.

Blogit

Liberan blogiin kirjoittavat eri alojen asiantuntijat tai muuten vain mielenkiintoiset henkilöt. Blogit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivätkä välttämättä edusta Liberan virallista kantaa.

Kommentoi

7 kommenttia artikkeliin Hallituksemme täydentyi kahdella uudella jäsenellä

 1. Martti Juntunen sanoo:

  Kannattaa käydä ajamassa ruohikkoa Postin palkkalistoilla, muttei Panamassa.

 2. Patamusta sanoo:

  Joko on enemmistö entisiä vasemmistoradikaaleja?

 3. Bengt Högman sanoo:

  Tuleeko vanhoista kommunisteista ultraliberaaleja?Siinäpä pohdittavaa!

 4. Ulf Fallenius sanoo:

  Milloin Libera alkaa tosissaan ajamaan meidän suurinta ongelmaa tosissaan joka on työmarkkinat ja Ay liike. Muutosta halutaan yhteiskunnassa mutta kukaan ei puhu markkinaehtoisista työmarkkinoista missä kysyntä määrää palkat ja lomakorvaukset ja työnantaja vastuu täytyy olla täysin vapaaehtoista.Suomessa puhutaan kilpailusta ja sääntelystä ja samaan aikaan meillä on Ay maffia joka johtaa koko maata vaatimuksineen tämä ei todellakaan kuuluu markkinatalouteen.Ubertaloudessa täytyy pystyä välittämään työtä muhkeilla välityspalkkioilla ilman työnantajavastuuta mutta kukaan ei puhu tästä ongelmasta tai edes tee aloitetta siihen suuntaan niin missä meidän oikea liberalismi on tai onko meidän liberalistit oikeasti vaan vasemmistolaisia duunareita jotka itse eivät ole valmiita kilpailuun ja vapaan yhteiskuntaan.

 5. Bengt Högman sanoo:

  Ainoat jotka pitävät Suomea pystyssä nykyään on palkansaajat,mitenkähän sitten kun kaikki ovat 0,lla sopimuksella.Pitäisihän yrittäjienkin ymmärtää että jollei osaa markkinoida tuotteitaan ulkomaille että ainakin kotimainen ostovoima säilyisi,jaSiimekselle vappu terveiset!

 6. Bengt Högman sanoo:

  Till Nalle W.kan du komma till Kimito o kina med mig och faktiskt berätta hur du tänker om världen runtom dig.Bokar plats på Sjövik.Gammelby.Hjärtligt välkommen!

 7. Bengt Högman sanoo:

  Enbuske on varmaan seuraava pajalainen,MTV.

single.php