Podcast

Vaalit 2023 – Lassi Kivinen, Liberaalipuolue

Vaalit 2023 – Lassi Kivinen, Liberaalipuolue

Onko kukaan koskaan kysynyt ehdokkailta, mitä he ajattelevat vapaudesta, Alkon monopolista, Leopard-panssarivaunujen saatavuudesta, tulonsiirroista, veroista, elämästä ja omasta puolueestaan? Ehkä tuhansia kertoa. Tässä ne kysymykset vielä kerran – tällä kertaa liberalismin näkökulmasta ja kevään aina ajankohtaisella twistillä: valtionvelka ja sota Euroopassa.

Liberan Vaalit 2023 -podcastin ensimmäinen vieras on Lassi Kivinen, Liberaalipuolueen puheenjohtaja. Hän on ehdolla eduskuntaan Helsingin vaalipiirissä. Liberaalipuolueen keskeinen arvo on yksilön ja elinkeinoelämän vapaus. Puolueen visio on, että jokainen kansalainen saavuttaa täyden potentiaalinsa.

Olemme kutsuneet eri puolueiden eduskuntavaaliehdokkaita vieraaksi podcastin jaksoihin, jotka käsittelevät talouspolitiikkaa, ympäristökysymyksiä, sosiaalipolitiikkaa ja maahanmuuttoa. Vaalit 2023 -podcast valottaa tietenkin ehdokkaiden ajatuksia, mutta toivottavasti hieman myös persoonaa. Jokainen tietenkin peilaa ajatuksensa taustaorganisaatioonsa eli puolueeseen.

Podcast

Äänimedian paluu! Podcasteissa puhutaan pitkän kaavan mukaan taloudesta, yrittäjyydestä, yhteiskunnasta ja muista liberaaleja ihmisiä kiinnostavista aiheista.

Kommentoi

Yksi kommentti artikkeliin Vaalit 2023 – Lassi Kivinen, Liberaalipuolue

  1. Paluuviite: Vaalit 2023 -podcast
single.php