Ajankohtaista

Vaalit 2023 -podcast

Vaalit 2023 -podcast

Onko kukaan koskaan kysynyt ehdokkailta, mitä he ajattelevat vapaudesta, Alkon monopolista, Leopard-panssarivaunujen saatavuudesta, tulonsiirroista, veroista, elämästä ja omasta puolueestaan? Ehkä tuhansia kertoa. Tässä ne kysymykset vielä kerran – tällä kertaa liberalismin näkökulmasta ja kevään aina ajankohtaisella twistillä: valtionvelka ja sota Euroopassa.

Olemme kutsuneet eri puolueiden eduskuntavaaliehdokkaita vieraaksi podcastin jaksoihin, jotka käsittelevät talouspolitiikkaa, ympäristökysymyksiä, sosiaalipolitiikkaa ja maahanmuuttoa. Vaalit 2023 -podcast valottaa tietenkin ehdokkaiden ajatuksia, mutta toivottavasti hieman myös persoonaa. Jokainen tietenkin peilaa ajatuksensa taustaorganisaatioonsa eli puolueeseen.

Me halusimme antaa rauhallisen puheenvuoron ehdokkaille, joille kaikille vapausaate on jollakin tavalla tärkeä. Joillekin vapaus jostakin, toisille vapaudesta johonkin. Pyrimme sisältöjohtaja Lundstedtin kanssa saamaan ehdokkaista jotakin sellaista irti, mitä et kuule muualta. Käännä siis kanavalle – toteaa Lasse Pipinen, Ajatuspaja Liberan toiminnanjohtaja.

Podcast-sarja julkaistaan Liberan verkkosivuilla torstaina 23. helmikuuta alkaen. Kaikki jaksot ovat myös saatavilla Spotifyssa, iTunesissa, Soundcloudissa ja RSS-syötteessä. 

Kuuntele podcast

 

Jakso #1 – Lassi Kivinen, Liberaalipuolue

Jakso #2 – Anna Kontula, Vasemmistoliitto

Jakso #3 – Atte Harjanne, Vihreät

Jakso #4 – Binga Tupamäki, Kokoomus

Jakso #5 – Anders Adlercreutz, RKP

Jakso #6 – Petri Roininen, Korjausliike

Jakso #7 – Sakari Puisto, Perussuomalaiset

Jakso #8 – Ami Rinta-Valkama, Kristillisdemokraatit

Jakso #9 – Pinja Perholehto, Sosialidemokraatit

 

Ajankohtaista

Kommentoi

Tietoa kirjoittajasta

Denis Shemyakin

Denis Shemyakin

Projektipäälikkö

+358 41 505 6185

Denis Shemyakin vastaa Liberan tapahtumatuotannoista, viestinnän kehittämisestä, sekä avustaa tutkimus- ja julkaisutyössä. Deniksellä on kokemusta kansainvälisestä projektityöskentelystä mm. TEDx – tapahtuman pääjärjestäjänä ja lisenssinhaltijana, sekä IT- ja järjestösektorilla esimerkiksi Eurooppanuorten liittohallituksessa.

single.php