Podcast

Vaalit 2023 – Atte Harjanne, Vihreät

Vaalit 2023 – Atte Harjanne, Vihreät

Onko kukaan koskaan kysynyt ehdokkailta, mitä he ajattelevat vapaudesta, Alkon monopolista, Leopard-panssarivaunujen saatavuudesta, tulonsiirroista, veroista, elämästä ja omasta puolueestaan? Ehkä tuhansia kertoa. Tässä ne kysymykset vielä kerran – tällä kertaa liberalismin näkökulmasta ja kevään aina ajankohtaisella twistillä: valtionvelka ja sota Euroopassa.

Kansanedustaja, Helsingin kaupunginvaltuutettu & Vihreiden varapuheenjohtaja. Atte on toiminut erityisesti Viitteen, eli Tieteen ja teknologian vihreiden piirissä. Atte on eduskuntavaaliehdokas Helsingistä.

“Ykkösjuttujani politiikassa ovat ilmasto- ja energia-, talous- sekä ulko- ja turvallisuuspolitiikka. Myös luonto on lähellä sydäntä, ja liberaalin demokratian puolustaminen tärkeää.”, kertoo Harjanne.

Podcast

Äänimedian paluu! Podcasteissa puhutaan pitkän kaavan mukaan taloudesta, yrittäjyydestä, yhteiskunnasta ja muista liberaaleja ihmisiä kiinnostavista aiheista.

Kommentoi

single.php