Podcast

Vaalit 2023 – Binga Tupamäki, Kokoomus

Vaalit 2023 – Binga Tupamäki, Kokoomus

Onko kukaan koskaan kysynyt ehdokkailta, mitä he ajattelevat vapaudesta, Alkon monopolista, Leopard-panssarivaunujen saatavuudesta, tulonsiirroista, veroista, elämästä ja omasta puolueestaan? Ehkä tuhansia kertoa. Tässä ne kysymykset vielä kerran – tällä kertaa liberalismin näkökulmasta ja kevään aina ajankohtaisella twistillä: valtionvelka ja sota Euroopassa.

Liberan Vaalit 2023 -podcast jatkuu, tällä kertaa vieraana Binga Tupamäki. Hän on oikeustieteen maisteri, lakimies, Kauniaisten kaupunginvaltuutettu ja Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokas Uudeltamaalta.

Tupamäen pääteemana kampanjassa on vapaus, joka on ilmaistu sanoin ”Vapaus tuntuu hyvältä”. Tupamäki on voimakkaasti kritisoinut sosialismia, ja hänen pro gradu -tutkielmansa vuodelta 2021, joka käsitteli oikeusvaltioperiaatteen ja marxismi-leninismin yhteensopivuutta, herätti keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Podcast

Äänimedian paluu! Podcasteissa puhutaan pitkän kaavan mukaan taloudesta, yrittäjyydestä, yhteiskunnasta ja muista liberaaleja ihmisiä kiinnostavista aiheista.

Kommentoi

single.php