Podcast

Vaalit 2023 – Sakari Puisto, Perussuomalaiset

Vaalit 2023 – Sakari Puisto, Perussuomalaiset

Onko kukaan koskaan kysynyt ehdokkailta, mitä he ajattelevat vapaudesta, Alkon monopolista, Leopard-panssarivaunujen saatavuudesta, tulonsiirroista, veroista, elämästä ja omasta puolueestaan? Ehkä tuhansia kertoa. Tässä ne kysymykset vielä kerran – tällä kertaa liberalismin näkökulmasta ja kevään aina ajankohtaisella twistillä: valtionvelka ja sota Euroopassa.

Tässä jaksossa podcastin vieraana on filosofian tohtori Sakari Puisto, Perussuomalaisten kansanedustaja Pirkanmaalta, Perustuslakivaliokunnan jäsen, Talousvaliokunnan jäsen, ja Ulkopoliittisen instituutin hallituksen jäsen.

Useat puolueet ovat ilmoittaneet, etteivät leiki Perussuomalaisten kanssa, onko nyt siis luvassa blokkivaalit? Kuinka taitetaan valtion velka? Suomen koulutus on kriisissä, mikä avuksi? Entä onko Suomen paikka EU:ssa? Kaikki tämä ja lisää Vaalit 2023 -podcastissa.

Podcast

Äänimedian paluu! Podcasteissa puhutaan pitkän kaavan mukaan taloudesta, yrittäjyydestä, yhteiskunnasta ja muista liberaaleja ihmisiä kiinnostavista aiheista.

Kommentoi

single.php