Podcast

Vaalit 2023 – Petri Roininen, Korjausliike

Vaalit 2023 – Petri Roininen, Korjausliike

Onko kukaan koskaan kysynyt ehdokkailta, mitä he ajattelevat vapaudesta, Alkon monopolista, Leopard-panssarivaunujen saatavuudesta, tulonsiirroista, veroista, elämästä ja omasta puolueestaan? Ehkä tuhansia kertoa. Tässä ne kysymykset vielä kerran – tällä kertaa liberalismin näkökulmasta ja kevään aina ajankohtaisella twistillä: valtionvelka ja sota Euroopassa.

Vaalit 2023 -podcastin seitsemännessä jaksossa meillä on vieraana Petri Roininen: diplomi-insinööri, yritysjohtaja, yrittäjä, Investors House Oyj:n toimitusjohtaja sekä Korjausliikkeen puheenjohtaja.

Petri Roininen on talousliberaali ja hieman arvokonservatiivi, joka uskoo markkinatalouteen, yrittäjämäisyyteen ja keskinäiseen huolenpitoon. Hän on kirjoittanut neljä kirjaa mm talouspolitiikasta ja johtamisesta. Lisäksi Petri haluaa lopettaa Suomen velkaantumisen ja palauttaa maan vaurastumisen tielle.

Podcast

Äänimedian paluu! Podcasteissa puhutaan pitkän kaavan mukaan taloudesta, yrittäjyydestä, yhteiskunnasta ja muista liberaaleja ihmisiä kiinnostavista aiheista.

Kommentoi

single.php