Podcast

Vaalit 2023 – Anders Adlercreutz, RKP

Vaalit 2023 – Anders Adlercreutz, RKP

Onko kukaan koskaan kysynyt ehdokkailta, mitä he ajattelevat vapaudesta, Alkon monopolista, Leopard-panssarivaunujen saatavuudesta, tulonsiirroista, veroista, elämästä ja omasta puolueestaan? Ehkä tuhansia kertoa. Tässä ne kysymykset vielä kerran – tällä kertaa liberalismin näkökulmasta ja kevään aina ajankohtaisella twistillä: valtionvelka ja sota Euroopassa.

Liberan Vaalit 2023 -podcastin seuraava vieras on Anders Adlercreutz. Arkkitehti, TKK. Yrittäjä, kansanedustaja, RKP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja, Valtiovarainvaliokunnan jäsen, Puolustusvaliokunta jäsen.

Hänelle tärkeitä aiheita ovat ympäristö, yrittäjyys, kestävä kehitys ja tasa-arvoon liittyvät kysymykset. Jaksossa puhutaan mm. yrittäjyydestä, exit-verosta, Turkin NATO-jäsenyyden jarrutuksesta ja RKP:n leikkauslistasta.

Podcast

Äänimedian paluu! Podcasteissa puhutaan pitkän kaavan mukaan taloudesta, yrittäjyydestä, yhteiskunnasta ja muista liberaaleja ihmisiä kiinnostavista aiheista.

Kommentoi

single.php